3550 نهال از سوی اعضای انجمن سبز چیا و دوستداران طبیعت در ایام درختکاری کاشته شد.
به گزارش کمیته فرهنگی انجمن سبز چیا، در ایام درختکاری 3550 نهال در اقداماتی عمومی و صدها نهال به صورت شخصی در اماکن عمومی کاشته شده است. در این راستا 350 نهال در روستای بالک و 1790 اصله نهال در اطراف شهر کانی دینار کاشته شده است. بختیار مولانی مطلق از اعضای انجمن سبز چیا در کانی دینار که از بانیان درختکاری در اطراف کانی دینار است در این رابطه می گوید: این اقدام توسط اعضای انجمن سبز چیا در کانی دینار و با هدف افزایش سطوح جنگلی منطقه و نهادینه ساختن فرهنگ نهال کاری در بین عموم انجام پذیرفت و حضور اعضای انجمن از سایر مناطق نیز شکوه خاصی به مراسم داده بود. ایشان با اشاره به همکاری شهرداری کانی دینار می افزاید که تعهد شهرداری نسبت به آبیاری و حفاظت از این درختان امری بسیار پسندیده است که ارزش این اقدامات را با توجه به اطمینان از به ثمر رسیدن کار چند برابر می کند. لازم به ذکر است که شهردار کانی دینار شخصا در این مراسم حضور یافته و همراه و همگام با مردم به کاشت نهال پرداختند.
به فاصله ای کم از این مراسم نیز جوجه سازی نهال کاری شد که باز هم با شکوه خاصی و با حضور دوباره شهردار کانی دینار صورت پذیرفت. در این اقدام که در اطراف تپه نوروز صورت پذیرفت، تعداد 1150 اصله نهال از سوی اعضای انجمن سبز چیا و دوستداران طبیعت کاشته شد. آقای رحمان احمدی به نمایندگی از تیم زیست محیطی انجمن سبز چیا در جوجه سازی ضمن ابراز خرسندی از این اقدام خاطر نشان ساختند که با توجه به سطح وسیع آتش سوزی جنگل ها از یک سو و تخریبات بسیار زیاد زمین خواران از سوی دیگر، وظیفه فرد به فرد مردم است که با کاشت نهال در جای جای این سرزمین، دین خود به این طبیعت زیبا و خالق آن ادا کنند. ایشان با اشاره به همکاری های شهرداری کانی دینار، تعامل و همیاری کلیه مردم و ارگان ها در امر حفاظت از محیط زیست و احیای طبیعت را بسیار مهم و ارزشمند ارزیابی نمودند. در ایام درختکاری اعضای انجمن سبز چیا در روستای دره تفی نیز 250 اصله نهال را در اطراف روستا کاشته اند.
البته اعضای انجمن سبز چیا به این تعداد نهال بسنده نکرده و به صورت انفرادی و تیمی در نقاط مختلف شهرستان های مریوان و سرو آباد اقدام به کاشت نهال های پراکنده به ویژه در نقاط جنگلی آتش گرفته نموده اند که می توان به اطراف قلعه جی، ساوجی، دره وران و کوه های اطراف مریوان اشاره نمود.
05 آوریل 2011 - 0:00
شناسه : 110311
بازدید 93







ثبت دیدگاه