از چم شلیر تا گیلانغرب
21 آگوست 2015 - 2:44
شناسه : 117163
بازدید 302
پ
پ

بحران آتش سوزی جنگل ها و مراتع زاگرس ادامه دارد و اکنون آتش سوزی ها تنها محدود به یک شهر یا استان نیست تمام زاگرس در این روزها به آتش کشیده شده است از محدوده چه م شلیر در اقیم کوردستان تا جنوبی ترین و شمالی ترین نقاط زاگرس در ایران زمین.

روز پنجشنبه 29 مرداد ماه سال جاری محدوده ی جنگلی وسیعی در شهر گیلانغرب به آتش کشیده شده است و متاسفانه مناطق گسترده ای در محاصره آتش قرار گرفته است. انجمن سبز چیا که سالیانی است با تشکیل کمیته بحران و با اتکا به شعار یقین است دست های ما آتش را سرد خواهد نمود، به مقابله با این آتش سوزی ها می رود و محدوده و مرز بندی برای فعالیت های خود قائل نمی شود.

بنا به درخواست سمن های زیست محیطی شهر گیلانغرب ساعت 1 بامداد روز جمعه، تیمی از انجمن سبز چیا به همراه تیم هایی از شهرهای سنندج و پاوه عازم منطقه شده اند. لازم به ذکر است که روز چهارشنبه همین ماه هم تیمی از انجمن سبز چیا برای کنترل آتش سوزی گسترده چه م شلیر از مرز بین المللی باشماخ عازم اقلیم کوردستان شده و از روز چهارشنبه تاکنون به دلیل وسعت آتش سوزی و جنگل های انبوه بعد از دوبار کنترل آتش سوزی و  متاسفانه آتش دوباره شعله ور شده است اما همچنان مبارزه اعضای انجمن سبز چیا ادامه دارد.

photo_2015-08-20_15-07-25

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.