فجایع ارابه های مرگ در کوردستان تمامی ندارد.
برای چندمین بار در ماه گذشته ارابه های مرگ حادثه آفریدند، امروز سه شنبه پنجم بهمن ماه تانکر حامل سوخت به دلیل عدم توانایی راننده در کنترل آن در جاده سنندج به مریوان چپ کرد.
طبق پیگیری ها و تماس های روابط عمومی انجمن سبز چیا مشخص شد که این تانکر حامل سوخت، از بندر امام عازم اقلیم کوردستان بوده که در محدوده نزدیک روستای نگل، حدود ساعت 11 دچار سانحه شده و چپ کرده است. طبق گفتگویی که با شاهدان در محل داشتیم، سوخت این تانکر بنزین و وزن آن حدود 23 تن تخمین شده که حدود ده تن آن خارج شده و در طول تقریبی 300 متر بر روی جاده و حریم آن پخش شده است و شرایط فعلا تحت کنترل نهادهای مسئول است.
این تانکر دچار شکستی یا ترکیدگی نشده و تنها از درپوش بالایی آن سوخت خارج شده است
انجمن سبز چیا مریوان به مانند گذشته ضمن اعلام اعتراض خود نسبت به تردد ارابه های مرگ در جاده های نامناسب کوردستان، امید است که در این حادثه با احتیاط و رعایت اصول ایمنی از وقوع هر فاجعه انسانی و زیست محیطی بیشتر از این جلوگیری شود و مردم و مسئولین در فکر چاره ای اساسی برای حل این مشکل باشند، و در این مورد هم اقدامات لازم جهت جلوگیری از نشت سوخت و جلوگیری از فاجعه انجام گردد.
روابط عمومی انجمن سبز چیا مریوان








ثبت دیدگاه